Σουβλάκι προβατίνας

σουβλάκι προβατίνας

Ο πιο λαχταριστός μεζές είναι το σουβλάκι προβατίνας

Ξεκοκαλίζουμε μπούτι από πρόβατο σιτεμένο και το κόβουμε σε κύβους 3Χ3 εκ.

Περνάμε στα ανοξείδωτα σουβλάκια μερίδες περίπου 200 γρ.

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά και με γρήγορη περιστροφή έτσι ώστε να μην χάσουν υγρασία

Μόλις δούμε ότι αφρίζουν (15 λεπτά περίπου) είναι έτοιμα

Τα αποσύρουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη

Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε σε ένα φαγητοδοχείο ΘΕΡΜΟ και να τα πασπαλίσουμε με λίγα αρωματικά κατά προτίμηση

Σερβίρουμε με πίτες και παγωμένη μπύρα

 

Καλή όρεξη και καλά ψησίματα σε όλους!

One thought on “Σουβλάκι προβατίνας

  1. Avatar photo
    thefoukouproject says:

    Lamb grilling needs only good quality meat – you just add salt, pepper and some thyme at the very end before you remove from fire and of course rest for ten minutes – no binders or marinated needed for softering meat’s fibers

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.