Σουβλάκι Προβατίνας και Λουκάνικο Προβατίνας στην παραδοσιακή ψησταριά φουκου

Ξεκοκαλίζουμε μπούτι από πρόβατο σιτεμένο και το κόβουμε σε κύβους 3Χ3 εκ.

Περνάμε στα ανοξείδωτα σουβλάκια μερίδες περίπου 200 γρ.

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά και με γρήγορη περιστροφή έτσι ώστε να μην χάσουν υγρασία

Μόλις δούμε ότι αφρίζουν (15 λεπτά περίπου) είναι έτοιμα

Τα αποσύρουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη

Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε σε ένα φαγητοδοχείο ΘΕΡΜΟ και να τα πασπαλίσουμε με λίγα αρωματικά κατά προτίμηση

Σερβίρουμε με πίτες και παγωμένη μπύρα

 

Καλή όρεξη και καλά ψησίματα σε όλους!