Facebook Instragram YouTube Twitter
eshop

Προσωπικά Δεδομένα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Για εμάς, στην εταιρεία THE FOUKOU PROJECT, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί μια συνεχή ευθύνη, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Έτσι, σας παρακαλούμε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.thefoukouproject.gr προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας σχετικά με όρο της παρούσας Δήλωσης Προστασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@thefoukouproject.gr.

1.Ποιοί είμαστε


H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Εμπορία Οικιακών Σκευών. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στους καταναλωτές μέσω του φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

2.Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς


Η παροχή των παρακάτω προσωπικών δεδομένων δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική. Ωστόσο η μη παροχή των δεδομένων τα οποία έχουν χαρακτηρισθεί ως υποχρεωτικά, θα εμποδίζει την εκ μέρους μας παροχή της συμβατικής υπηρεσίας. Η μη παροχή των λοιπών, μη υποχρεωτικών, προσωπικών δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν δύναται να επηρεάσει την εκ μέρους μας παροχή των υπηρεσιών.

I.Για τις Επισκέψεις σας στο www.thefoukouproject.gr


ΙI.Για την Φόρμα Επικοινωνίας


Ονοματεπώνυμο.

Συλλέγουμε το Όνομα και το Επώνυμό σας, ώστε να σας απευθυνόμαστε προσωπικά στις επικοινωνίες μας, ενώ εάν γνωρίζουμε την ονομαστική σας εορτή, να σας στείλουμε τις ευχές μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας.

Συλλέγουμε τα στοιχεία του τηλεφώνου σας για να παρέχουμε καλύτερα, αμεσότερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για άμεση επικοινωνία και για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω Newsletter. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να αποσταλεί το επιβεβαιωτικό μήνυμα για το μήνυμά σας. Επιπλέον για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε πρόσκληση, ώστε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας, όπου θα δείτε ή θα επικαιροποιήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Τέλος στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις Newsletter.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για άμεση επικοινωνία και για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω Newsletter. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να αποσταλεί το επιβεβαιωτικό μήνυμα για το μήνυμά σας. Επιπλέον για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε πρόσκληση, ώστε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας, όπου θα δείτε ή θα επικαιροποιήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Τέλος στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις Newsletter.

IΙI.Για την Εγγραφή στο Newsletter


Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για άμεση επικοινωνία και για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω Newsletter. Επιπλέον για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε πρόσκληση, ώστε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας, όπου θα δείτε ή θα επικαιροποιήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Τέλος στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις Newsletter.

IV.Για την Εγγραφή στον Διαγωνισμό


Facebook Connect.

Για την συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Εισαγωγή Χρήστη (Login) με το Facebook Account σας. Στο πλαίσιο αυτό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τις πληροφορίες που ενδεχομένως να αναζητά το Facebook από το Facebook Profile σας. Προχωρώντας στο Login, παράσχετε ρητά τη συγκατάθεσή σας για την πρόσβαση στα δεδομένα χρήστη σας στο Facebook και για δημοσιοποίηση πληροφοριών και δραστηριότητας στο προφίλ σας στο Facebook. Να έχετε υπόψη ότι το Facebook λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή ή τον ιστότοπο μέσω του Facebook Connect, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητάς σας. Για λόγους προσαρμογής της διαδικασίας σύνδεσης, το Facebook μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να λάβει περιορισμένο αριθμό πληροφοριών πριν από την έγκριση της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας. Ο σκοπός και το εύρος της συλλογής δεδομένων και η περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Facebook, καθώς και τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο αυτό και οι επιλογές ρυθμίσεων για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, διατίθενται στην πολιτική απορρήτου του Facebook https://www.facebook.com/help/186325668085084.

Ονοματεπώνυμο.

Συλλέγουμε το Όνομα και το Επώνυμό σας, ώστε να σας απευθυνόμαστε προσωπικά στις επικοινωνίες μας, ενώ εάν γνωρίζουμε την ονομαστική σας εορτή, να σας στείλουμε τις ευχές μας. Τέλος, είναι σημαντικό στοιχείο για να μπορέσουμε να σας ξεχωρίσουμε εάν και εφόσον είσαστε ο Νικητής του Διαγωνισμού που συμμετείχατε. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για άμεση επικοινωνία, για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω Newsletter, και φυσικά, για την ενημέρωσή σας εάν είσαστε ο Νικητής του Διαγωνισμού που συμμετείχατε. Επιπλέον για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε πρόσκληση, ώστε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας, όπου θα δείτε ή θα επικαιροποιήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Τέλος στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις Newsletter.

Κινητό.

Συλλέγουμε τα στοιχεία του κινητού σας τηλεφώνου για να παρέχουμε καλύτερα, αμεσότερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας, όπως για παράδειγμα να σας ειδοποιήσουμε ένα είσαστε ο Νικητής του Διαγωνισμού που λάβατε μέρος.

Ταχυδρομική διεύθυνση.

Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας σας για σκοπούς παράδοσης του δώρου εάν είσαστε ο Νικητής του Διαγωνισμού που συμμετείχατε και για στατιστικούς λόγους. Επιπλέον στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ταχυδρομικά διαφημιστικό υλικό, που ενδέχεται να σας αποστέλλουμε χωρίς χρέωση στο χώρο σας.

Νομός

Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας σας για σκοπούς παράδοσης του δώρου εάν είσαστε ο Νικητής του Διαγωνισμού που συμμετείχατε και για στατιστικούς λόγους. Επιπλέον στο προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ταχυδρομικά διαφημιστικό υλικό, που ενδέχεται να σας αποστέλλουμε χωρίς χρέωση στο χώρο σας.

3.Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;


Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν σας παρέχουμε απευθείας τις υπηρεσίες μας, όταν εισάγετε τα δεδομένα σας διαδικτυακά, όταν αποστέλλετε τα στοιχεία σας μέσω Εγγυήσεων, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

4.Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;


Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο σε αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και που είναι απαραίτητοι ή διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Για παράδειγμα, διατηρούμε το δικαίωμα όπως για τους σκοπούς που αναφέρονται στην επόμενη παράγραφο (Παράγραφος 5), να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παρόχους πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία μιας πληρωμής εκ μέρους σας κατόπιν παραγγελίας, όπως επίσης και σε τρίτους - φυσικά ή νομικά πρόσωπα - που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της επιχείρησής μας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία μας δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων μας στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται.

5.Γιατί χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα


Η Εταιρεία συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα Ελάχιστα και Απολύτως Αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

  1. Η Εταιρεία συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα Ελάχιστα και Απολύτως Αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:
  2. Για σκοπούς Direct Marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή emails που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς, είτε μέσω e-mail στο info@thefoukouproject.gr.
  3. Για την κατάρτιση προφίλ κατόπιν χορήγησης της συγκατάθεσής σας με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων.
  4. Για την ανάλυση μέσω στατιστικών διαδικασιών με στόχο τη δημιουργία και παροχή εξατομικευμένων προσφορών.
  5. Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την Εθνική ή/και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

6.Πόσο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα


Για το σκοπό εκτέλεσης της παραγγελίας των προϊόντων/υπηρεσιών μας, θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση αυτού ακριβώς του σκοπού και για την πληρέστερη ικανοποίηση αιτημάτων σας σε σχέση με την εκάστοτε παραγγελία. Για τους σκοπούς Direct Marketing/Προωθητικών Ενεργειών,θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για πέντε (5) έτη κατά τα οποία διατηρείται όλα τα δικαιώματα που αναφέρονται στο υπ’ αριθμόν 9 στοιχείο της παρούσας δήλωσης. Εάν μετά το πέρας της τριετίας δε δώσετε την επανασυγκατάθεσή σας για τη διατήρηση των δεδομένων, αυτά διαγράφονται. Η εταιρεία μας δύναται να συνεχίσει να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν αυτό είναι απαραίτητο, για την προστασία των έννομων συμφερόντων της σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή της Υπηρεσίας.

7.Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας


Όταν μας χορηγείτε τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνουμε μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται και διαχειρίζονται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε επαρκήΦυσικά, Τεχνικά και Οργανωτικά Μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους και στα καταστήματα του δικτύου μας, τα οποία χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σας παρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε. Επιπλέον εκπαιδεύουμε όλους τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες, για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

8.Τα δικαιώματά σας


Μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

  1. Δικαίωμα Πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.
  2. Δικαίωμα Διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή το δικαίωμα διόρθωσης τυχόν ανακριβών στοιχείων.
  3. Δικαίωμα Αντιτάξεως στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.
  4. Δικαίωμα Περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε την αναστολή αυτής, εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβεια των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική Ελληνική ή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων λόγος.
  5. Δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε χορηγήσει με τη συγκατάθεση σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.
  6. Δικαίωμα Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
  7. Δικαίωμα Ανάκλησης της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθμό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
  8. Δικαίωμα Ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης.
  9. Δικαίωμα Υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dpa.gr/.

9.Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ


Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δε διαβιβάζονται, ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10.Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thefoukouproject.gr.

11.Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις


Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 24 Μαΐου 2018. Διατηρούμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση, είτε συνολικά είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Δήλωση αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική μας ιστοσελίδα που θα επισημαίνει την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο και τις υπηρεσίες του, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Δήλωσης όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε τη χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Δήλωσης θα αναρτάται αμέσως εδώ.