T Bone Steak – Μοσχαρίσια Μπριζόλα Τ μπον

μπριζόλα μοσχαρίσια Τ-ΒΟΝΕ
Τεχνική Ψησίματος T-BONE – Αφαιρούμε την μπριζόλα από το ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν το ψήσιμο – Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και περιμένουμε 10-15 λεπτά μέχρι να το απορροφήσει – Θωρακίζουμε την μπριζόλα σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά από κάθε πλευρά (2+2 λεπτά εάν θέλουμε να την μαρκάρουμε με διαγώνιες γραμμές) – Την τοποθετούμε σε φούρνο (ή σε καπνιστήρι) για αργό ψήσιμο στους 150 βαθμούς για ψήσιμο στο εσωτερικό – 2 ώρες περίπου. – Ελέγχουμε την εσωτερική θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο ακίδας – Την αποσύρουμε μεταξύ 51 έως 53 βαθμούς Κελσίου για ένα Medium Rare ή 55 έως 57 βαθμούς Κελσίου για Medium αποτέλεσμα – Καλή όρεξη!