τροποι πληρωμησ

 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ: GR2601107100000071000226168
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR8401721830005183093477737
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο τηλ. 210 8100098, ή όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στη διεύθυνση info@thefoukouproject.gr.

Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

  • Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από την έδρα μας

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα μας με μετρητά ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στη διεύθυνση:
THE FOUKOU PROJECT
ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 8
ΜΕΛΙΣΣΙΑ, Τ.Κ.: 15127
ΑΤΤΙΚΗ

  • Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρεία και η εξόφληση γίνεται εφάπαξ. Η χρέωση μπορεί να γίνει ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την ακρίβεια των στοιχείων της κάρτας και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος

  • Προπληρωμένη κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει την παραγγελία μέσω προπληρωμένης κάρτας.

Επισημαίνουμε ότι για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας το 50% της τιμής πληρώνεται με την παραγγελία και το υπόλοιπο 50% πριν την αποστολή της παραγγελίας.

  • Αντικαταβολή

Τα έξοδα της αντικαταβολής ξεκινούν από 3,00 ευρώ. Διαφοροποιούνται ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και επιβαρύνουν τον πελάτη.