Σεμινάρια Μαγειρικής – Αφορά Εταιρείες (Corporate Events) ή ιδιώτες
Προσφέρουμε σεμινάρια ψησίματος για εταιρίες ή για νέους ψήστες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε κάρβουνο, υγραέριο ή καπνιστηρι σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Αν έχετε στελέχη εταιρειών ή ομάδες υπαλληλων τις οποίες θέλετε να φέρετε πιο κοντά, να δέσουν μεταξύ τους, το ψήσιμο ειναι η καλύτερη εμπειρία για να φέρετε τους ανθρώπους σας κοντά.
Ανατίθονται ρόλοι (Grill Chef – Fire Master), ευθύνες και διαμέσου του Πλάνου Ψησίματος ή άλλων διαδικασιών μπορεί να επιτυχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την Ομάδα επιβλέπει ο Προϊστάμενος και λαμβάνει επιβεβαιώσεις από τα μέλη της κάθε ομάδας για την επιτευξη του κάθε βήματος / στόχου.
Ακόμα αν είστε ένας απλός ψήστης και θέλετε να περάσετε καλά με την παρέα σας το ομαδικό ψήσιμο υπό τύπο σεμιναρίου ειναι μια καλή ευκαιρία να να έρθει όλη η παρέα μαζί.
Διδάσκονται μικρά μυστικά και συμβουλές που θα απογειώσουν το ψήσιμο.
Συγκεκριμένα αφορούν:
- συντήρηση κρέατος
- μαρινάρισμα (ενυδάτωση & αρωματισμός)
- τεχνική ψησίματος (έμμεσο ή άμεσο)
- σερβίρισμα (κοπές + συνοδευτικές σάλτσες)
- Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και κατόπιν συνεννόησης οι
- ενδιαφερόμενοι θα ψήσουν και θα δοκιμάσουν διάφορα είδη κρέατος (κοντοσούβλι αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, κυπριακό χαλούμι και σεφταλιά).
Στα σεμινάρια επιτρέπεται και η καταναλώση ενός συνοδευτικού ποτού (μπύρα, κρασί ή αλλου αναψυκτικού) κατόπιν συνεννόησης
Σε κάθε Σεμινάριο δίδεται βιβλίο με συμβουλές, συνταγές καθώς και δίπλωμα παρακολούθησης.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108100098 ή στο info@thefoukouproject.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για τη κράτηση θέσης.