Κάπνισμα Χοιρινής Πανσέτας και Χοιρινού Σιδηρόδρομου Bacon & Spare Ribs

10 Συμβουλές για καλύτερο κάπνισμα κρέατος σε offset smoker

Γύρος Χοιρινός – Σπιτική Συνταγή

Ψήνω σε Μαντεμένιες Πλάκες και Σχάρες

Οι μαντεμένιες πλάκες ψήνουν το πιο νόστιμο και ζουμερό φαγητό! Αποθηκεύουν ενέργεια και τη δίνουν στο φαγητό ομοιόμορφα. Γενικές Οδηγίες Αλείψτε με φυτικό λάδι μια καινούργια ή καθαρή μαντεμένια πλάκα (μετά από πλύσιμο) και αφήστε να το απορροφήσει. Έτσι θα προστατεύσετε το μαντέμι από την οξείδωση και θα του δώσετε και αντικολλητικές ιδιότητες. Μετά το […]

Κυπριακά Σεφταλιά στα κάρβουνα

Το απαραίτητο μεζεδάκι για κάθε τραπέζι. Γίνεται εύκολα και είναι πεντανόστιμο!