Φαγητοδοχείο Θερμό
Το ειδικό σκεύος το οποίο διατηρεί το φαγητό ζεστό και ζουμερό για πολλές ώρες.
Διαθέτει διπλό τοίχωμα με εσωτερική μόνωση και καπάκι που σφραγίζει για να διατηρεί το φαγητό ζεστό.
Σημαντικό βήμα πριν την κατανάλωση ψημένου κρέατος ειναι η ξεκούραση (ανάπαυση). Το κρέας σε ηρεμία γίνεται πολύ ζουμερό.
Παράλληλα κάποιος μέσα στο Φαγητοδοχείο Θερμό μπορεί να αρωματίσει με φρέσκα αρωματικά (ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο κτλ). Με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί η γεύση αλλά και το άρωμα των ψητών.
Αυτή η ειδική κατσαρόλα διατίθεται σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει το μέγεθος που του ταιριάζει καλύτερα.