Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

H EXIVOS, διαθέτει μια σειρά από  ανοξείδωτες ψησταριές υγραερίου. Είναι ψησταριές χαμηλής  πίεσης, με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις ώστε να χωράνε  παντού χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση τους.

 Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Λόγω της στιβαρής ανοξείδωτης σχάρας (με πάχος βέργας 8 χιλ.) και των πολλαπλών ισχυρών  καυστήρων,  μπορούν  να ανταποκριθούν  και στις ποιο δύσκολες  συνθήκες ψησίματος. Προορίζονται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική  χρήση, όπως σε μια καντίνα  ή  μια εταιρία  catering. 

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

 Μπορεί να ψήσει  όλων των ειδών τα κρέατα, ψάρια, λαχανικά, πίτσες, με άμεσο τρόπο ψησίματος. Εναλλακτικά, με έμμεσο τρόπο ψησίματος μπορεί να ψήσει μεγάλα κομμάτια κρέατος. Συνίσταται επίσης για κάπνισμα κρέατος ή ακόμα και για σούβλα. Δεν έχει αναφλέξεις και το αποτέλεσμα είναι πάντα άριστο. 

Είναι κατά βάση επιτραπέζιες και κατασκευάζονται σε grill (ανοιχτού τύπου) και σε  bbq (με καπάκι). Επιπλέον μπορούν συνδυαστούν με ερμάριο σε διαστάσεις που ξεκινάνε από τα 45 εκ. και φτάνουν έως και τα  80εκ. Μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ψησίματος.

Επιπλέον, χωροταξικά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μπαλκόνι, σε υπάρχουσες  χτιστές ψησταριές  ή ακόμα να ενσωματωθούν σε εξωτερικές κουζίνες. 

Παράλληλα, επειδή  είναι ανοξείδωτες  μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καιρικές συνθήκες  για πολλά χρόνια  χαρίζοντας σε σας και τις παρέες σας πολλές όμορφες στιγμές .

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Διαθέτει συρτάρι νερού για συλλογή λιπών και απαιτεί  ελάχιστο κόπο  στο καθάρισμα.

Το συρτάρι νερού έχει και άλλες  λειτουργίες:

α) εξουδετερώνονται  οι αναφλέξεις από το χώρο ψησίματος 

β) δίνει πρόσθετη υγρασία στο κρέας ή το ψάρι λόγω της εξάτμισης του νερού. Ετσι τα βοηθάει να μην στεγνώνουν. 

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS

Τέλος η EXIVOS (έξηβος)  που στα αρχαία Ελληνικά σημαίνει  το πέρασμα από την εφηβεία  στην ενηλικίωση ( Έξ-οδος-  και Ήβη)  είναι σχεδιασμένη σε υπολογιστή. Κάθε εξάρτημα της κόβεται με λέιζερ και διαμορφώνεται με μηχανήματα  υψηλής ακριβείας. Κάθε τεμάχιο έχει το δικούς τους μοναδικό κωδικό και διασφαλίζει πιστότητα  και ποιότητα. Τέλος υπάρχει πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά που τυχόν θα χρειαστούν σε βάθος χρόνου..

 Η φιλοσοφία της  EXIVOS είναι  να εξελίσσεται, να καλύπτει τις ανάγκες του ψήστη και να αυξάνει τις δυνατότητες  ψησίματος

. Έτσι  έχουν σχεδιαστεί  μια σειρά από εξαρτήματα που μπορούν  να προσαρμοστούν  είτε με  την αρχική αγορά της  ή στη συνέχεια  σαν αξεσουάρ   πάντα στην ίδια ποιότητα και με την ίδια φιλοσοφία  κατασκευής . Όπως  μηχανισμό σούβλας ,  δεύτερη  βοηθητική σχάρα , κουτί καπνίσματος ,  αποστάτες  σχάρας,  έξτρα καλύμματα  για έμμεσο ψήσιμο, εξτρά καλύμματα  προστασίας από τα λίπη κτλ.

Καλώς ήλθατε στο κόσμο της EXIVOS, Quality Cooked !!!

Ψησταριά Υγραερίου Ανοξείδωτη EXIVOS