ψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

Σεμινάρια Μαγειρικής για Εταιρείες Corporate Events  ή για ιδιώτες (ομάδες)

Προσφέρουμε σεμινάρια ψησίματος για εταιρίες (bonding) ή για νέους ψήστες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις του. Τα σημινάρια πραγματοποιούνται  σε κάρβουνο, υγραέριο ή καπνιστηρι σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Αν έχετε στελέχη εταιρειών ή ομάδες υπαλληλων τις οποίες θέλετε να φέρετε πιο κοντά, να δέσουν μεταξύ τους, το ψήσιμο ειναι η καλύτερη εμπειρία για να φέρετε τους ανθρώπους σας κοντά.

Ανατίθονται ρόλοι (Grill Chef – Fire Master), ευθύνες και διαμέσου του Πλάνου Ψησίματος ή άλλων διαδικασιών μπορεί να επιτυχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την Ομάδα επιβλέπει ο Προϊστάμενος και λαμβάνει επιβεβαιώσεις από τα μέλη της κάθε ομάδας για την επιτευξη του κάθε βήματος / στόχου.

ψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

Ακόμα αν είστε ένας απλός ψήστης και θέλετε να περάσετε καλά με την παρέα σας το ομαδικό ψήσιμο υπό τύπο σεμιναρίου ειναι μια καλή ευκαιρία να να έρθει όλη η παρέα μαζί.

Διδάσκονται μικρά μυστικά και συμβουλές που θα απογειώσουν το ψήσιμο. Συγκεκριμένα αφορούν:

  • συντήρηση κρέατος
  • μαρινάρισμα (ενυδάτωση & αρωματισμός)
  • τεχνική ψησίματος (έμμεσο ή άμεσο)
  • σερβίρισμα (κοπές + συνοδευτικές σάλτσες)

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και κατόπιν συνεννόησης οι ενδιαφερόμενοι θα ψήσουν και θα δοκιμάσουν διάφορα είδη κρέατος (κοντοσούβλι αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, κυπριακό χαλούμι και σεφταλιά).

Στα σεμινάρια επιτρέπεται και η καταναλώση ενός συνοδευτικού ποτού (μπύρα, κρασί ή αλλου αναψυκτικού).

Σε κάθε Σεμινάριο δίδεται βιβλίο με συμβουλές, συνταγές καθώς και δίπλωμα παρακολούθησης.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108100098 για περισσότερες πληροφορίες ή για τη κράτηση θέσης. 

ψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

Συναρμολόγηση Ψησταριάς

Αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση  οποιοδήποτε μοντέλου και μεγέθους (πάντα για οικιακή χρήση) . Μαζί με κάθε συναρμολόγηση στο χώρο σας, κάνουμε και ένα μάθημα ψησίματος (με όλες τις δυνατότητες της ψησταριάς) διάρκειας 1 ώρας αλλά παράλληλα και μάθημα καθαρισμού / συντήρησης της ψησταριάς για να την έχετε πάντοτε καθαρή.

Στείλτε μας το μοντέλο της ψησταριάς σας στο info@thefoukouproject.gr και ζητήστε μια προσφορά για τη συναρμολόγηση της.

Ελάχιστο κόστος συναρμολόγησης στα 50 ευρώ συν μεταφορικάψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

 

Καθαρισμός – Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή ή την συντήρηση της ψησταριάς σας. Καθαρισμός με ζεστό νερό, τρίψιμο και επαναφορά γυαλάδας. Επιπλέον με ειδικά καθαριστικά αφαιρούμε τα δύσκολα λίπη και μόνιμους λεκέδες.

Επαναφέρουμε τη λαμπάδα και το χρώμα στις ψησταριές και τις σχάρες σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορεί να βαφεί η ψησταριά ή και να συντηρηθούν τα μηχανικά της σημεία.

Στείλτε τις φωτογραφίες της ψησταριάς σας στο info@thefoukouproject.gr και ζητήστε μια προσφορά για το κόστος αποκατάστασης. 

Ελάχιστο κόστος καθαρισμού στα 50 ευρώ

ψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

 

Ψήσιμο

Παρέχονται υπηρεσίες ψησίματος από έμπειρο προσωπικό σε δικό σας χώρο. Κατόπιν συνεννόησης, εκτός από το ψήσιμο, αναλαμβάνουμε το μαρινάρισμα, το σερβίρισμα σε ειδικά σκεύη καθώς και το καθάρισμα του χώρου της ψησταριάς. Ζητήστε μια προσφορά ανάλογα με τα άτομα / κιλά κρέατος.

ψήσιμο μπάρμπεκιου πάρτι εκδήλωση υπηρεσίες εταιρική εταιρικές φαγητό κρέας ποτό corporate events

Ενοικίαση

Ενοικιάζονται ψησταριές (κάρβουνου ή υγραερίου) για ψήσιμο σε ιδιωτικό χώρο, εταιρίες, σχολεία εντός Αττικής. 

Τιμή από 100 ευρώ τη ψησταριά υγραερίου (5 καυστήρες) ή 50 ευρώ η ψησταριά κάρβουνου (σούβλες + μοτέρ)

Επιπλέον χρέωση για πρόσθετα περιφερειακά (ειδικά σκεύη θερμό, σχάρες, σούβλες, κάρβουνα, φιάλες υγραερίου κτλ).