Σεμινάρια Μαγειρικής

Προσφέρονται σεμινάρια ψησίματος για νέους ψήστες σε κάρβουνο ή υγραέριο σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Διδάσκονται μικρά μυστικά και συμβουλές που θα απογειώσουν το ψήσιμο. Συγκεκριμένα αφορούν:

  • συντήρηση κρέατος
  • μαρινάρισμα (ενυδάτωση & αρωματισμός)
  • τεχνική ψησίματος (έμμεσο ή άμεσο)
  • σερβίρισμα (κοπές + συνοδευτικές σάλτσες)

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι ενδιαφερόμενοι θα ψήσουν και θα δοκιμάσουν κοντοσούβλι αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, κυπριακό χαλούμι και σεφταλιά. Επίσης ο καθένας θα μπορεί να καταναλώσει και ένα συνοδευτικό ποτό (μπύρα ή κρασί).

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 30 ευρώ και δίδεται βιβλιαράκι με συμβουλές, συνταγές καθώς και δίπλωμα παρακολούθησης. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108100098 για περισσότερες πληροφορίες ή για τη κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καθαρισμός – Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή ή την συντήρηση της ψησταριάς σας. Καθαρισμός με ζεστό νερό, τρίψιμο και επαναφορά γυαλάδας. Επιπλέον με ειδικά καθαριστικά αφαιρούμε τα δύσκολα λίπη και μόνιμους λεκέδες. Έτσι επαναφέρεται η λαμπάδα και το χρώμα στις ψησταριές και τις σχάρες σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορεί να βαφεί η ψησταριά ή και να συντηρηθούν τα μηχανικά της σημεία. Στείλτε τις φωτογραφίες της ψησταριάς σας στο info@thefoukouproject.gr και ζητήστε μια προσφορά για το κόστος αποκατάστασης. 

Ψήσιμο

Παρέχονται υπηρεσίες ψησίματος από έμπειρο προσωπικό σε δικό σας χώρο. Κατόπιν συνεννόησης, εκτός από το ψήσιμο, αναλαμβάνουμε το μαρινάρισμα, το σερβίρισμα σε ειδικά σκεύη καθώς και το καθάρισμα του χώρου της ψησταριάς. Ζητήστε μια προσφορά ανάλογα με τα άτομα / κιλά κρέατος.

Ενοικίαση

Ενοικιάζονται κυπριακές ψησταριές (φουκού) για ψήσιμο σε ιδιωτικό χώρο. Επιπλέον χρέωση για περαιτέρω περιφερειακά (ειδικά σκεύη θερμό, σχάρες, σούβλες, κάρβουνα κτλ). Τιμή από 30 ευρώ τη ψησταριά συμπ. σούβλες + μοτέρ).