Ενημερωθείτε για τις δράσεις του TFP

Τα νέα μας εκδηλώσεις ψησίματα προσφορές

18 Ιουνίου 2023 – Κυριακή

BBQ Festival

Το γαλλικό βόειο κρέας ανώτερης ποιότητας Bovillage συνεργάζεται με τον πλέον ειδικό στο είδος του BBQ The Foukou Project και προσκαλεί επαγγελματίες, foodies και meat lovers σε ένα μεγάλο γιορτινό BBQ Fest όπου θα παρουσιαστούν όλα τα μυστικά ψησίματος για το μοσχάρι!

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν όλες τις κοπές του μοσχαριού από τους καλύτερους, τους μοναδικούς Bovillage Ambassadors!

Με στόχο να εξοικειωθούν με τις πασίγνωστες μοναδικές κοπές που προσφέρει το βόειο κρέας αλλά και όλα τα μυστικά που το καθιστούν ισότιμο πρωταγωνιστή των καλοκαιρινών Barbecues!

Steaks à la minute, côte de bœuf, σουβλάκια, κοντοσούβλια, entrecôtes, burgers και πολλά πολλά ακόμη!

Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 11.00, στο Αίθριο του Εμπορικού Κέντρου Melissia Center, Λεωφόρος Δημοκρατίας 8 – στην έδρα του φυσικού καταστήματος The FouKou Project.

Barbecue Festival

Μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στο γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου σε συνεργασία με την Bovillage Greece 🇫🇷🇬🇷 και φυσικά με τη συνδρομή των Bovillage Ambassadors 🔪.

Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο με τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης με ψήσιμο στις παραδοσιακές ψησταριές ΦΟΥΚΟΥ, στις ελληνικές ψησταριές υγραερίου EXIVOS και φυσικά με την έκπληξη της ημέρας το custom tricycle smoker JOKER. Καλό καλοκαίρι και καλά ψησίματα σε όλους! 🔥

#thefoukouproject #bovillage #meat #beef #butcher #barbecue #viral #fyp #meat #eat #france #greece #viral #love #family #festival #video #reel #photography #facebook #instagram #tiktok #recipe #gastronomia #lunch #cook #oven #top #perfect #man #foryoupage

Διαβάστε πρώτοι τα νέα του TFP

12 – 14 Νοεμβρίου

Meat & Grill Days – Metropolitan Expo

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή στην έκθεση MDF (Meat – Dairy – Frozen) που πραγματοποιηθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan πλησιον του Αεροδρομίου.

Το κατάστημα μας The Foukou Project έδειξε τις ψησταριές κάρβουνου, τις γνωστές φουκου, διαφόρων μεγεθών μαζί με όλα τους τα αξεσουάρ.

Επίσης με μεγάλη χαρά επιδείξαμε και τη νέα μας ανοξείδωτη ψησταριά υγραερίου EXIVOS τόσο σε Grill αλλά και σε έκδοση Barbecue.

Το περίπτερο μας πλαισίωσαν οι μαντεμένιες πλάκες διπλής όψης καθώς και τα ψηφιακά θερμόμετρα ψησίματα ενσύρματα ή ασύρματα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΟΚΤ 22

Μεζεδοπωλείο ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Βασιλέως Παύλου 3, Ραφήνα

Ψήνουμε Κυπριακό κοντοσούβλι στη φουκού

ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΟΚΤ 22

Κρεοπωλείο ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριστοτέλους 87, Χαλάνδρι

Εγκαίνια – Ψήσιμο μετά μουσικής 

 29 Μαϊου 2022

Συμμετοχή στην Ημερίδα “Butcher’s BBQ Day” στον ΟΚΑΑ (Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών) όπου η Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας με πρωτοβουλία του Προέδρου της Θεόδωρου Ρούσου και των μελών του ΔΣ,  διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα προς τα μέλη της με διάφορες κοπές αλλά και παρασκευές κρέατος.

Μαζί και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μουζάκη και μέλη του ΔΣ της Λέσχης όπου είχαν την επιμέλεια του ψησίματος.

05 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Πεδίον του Άρεως υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής  και του Προέδρου της Κωνσταντίνου Μουζάκη.

Την ομάδα των Chef στελέχωσαν και σπουδαστές από το ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής

26 Ιουνίου 2022

Διοργάνωση του 4ου Φουκού Φεστιβάλ στον προαύλιο χώρο του καταστήματός μας.

Η επιχείρηση Κυπριακές Ψησταριές The Foukou Project σε συνεργασία με τον Αντώνη Καραμαλέγκο, μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, διοργανώνει στις 26 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή, το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου.
 
Σε αυτή τη γιορτή ψησίματος όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν διάφορες τεχνικές ψησίματος σε κάρβουνο, υγραέριο και φυσικά σε καπνιστήρι.
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου του ποτού.
Σε όλους τους παρευρισκομένους θα δοθεί βιβλιαράκι με “Οδηγίες και Τεχνικές Ψησίματος” καθώς και χρηστικά για το ψήσιμο.
 
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στο 2108100098

Προϊοντα σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
New
Προσφορά!
New
Προσφορά!
New
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
New
Προσφορά!
New
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
New
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!