Ενημερωθείτε για τις δράσεις του TFP

Διαβάστε πρώτοι τα νέα του TFP

12 – 14 Νοεμβρίου

Meat & Grill Days – Metropolitan Expo

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή στην έκθεση MDF (Meat – Dairy – Frozen) που πραγματοποιηθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan πλησιον του Αεροδρομίου.

Το κατάστημα μας The Foukou Project έδειξε τις ψησταριές κάρβουνου, τις γνωστές φουκου, διαφόρων μεγεθών μαζί με όλα τους τα αξεσουάρ.

Επίσης με μεγάλη χαρά επιδείξαμε και τη νέα μας ανοξείδωτη ψησταριά υγραερίου EXIVOS τόσο σε Grill αλλά και σε έκδοση Barbecue.

Το περίπτερο μας πλαισίωσαν οι μαντεμένιες πλάκες διπλής όψης καθώς και τα ψηφιακά θερμόμετρα ψησίματα ενσύρματα ή ασύρματα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΟΚΤ 22

Μεζεδοπωλείο ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Βασιλέως Παύλου 3, Ραφήνα

Ψήνουμε Κυπριακό κοντοσούβλι στη φουκού

ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΟΚΤ 22

Κρεοπωλείο ΘΑΝΑΣΗΣ

Αριστοτέλους 87, Χαλάνδρι

Εγκαίνια – Ψήσιμο μετά μουσικής 

 29 Μαϊου 2022

Συμμετοχή στην Ημερίδα “Butcher’s BBQ Day” στον ΟΚΑΑ (Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών) όπου η Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας με πρωτοβουλία του Προέδρου της Θεόδωρου Ρούσου και των μελών του ΔΣ,  διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα προς τα μέλη της με διάφορες κοπές αλλά και παρασκευές κρέατος.

Μαζί και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μουζάκη και μέλη του ΔΣ της Λέσχης όπου είχαν την επιμέλεια του ψησίματος.

05 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Πεδίον του Άρεως υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής  και του Προέδρου της Κωνσταντίνου Μουζάκη.

Την ομάδα των Chef στελέχωσαν και σπουδαστές από το ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής

26 Ιουνίου 2022

Διοργάνωση του 4ου Φουκού Φεστιβάλ στον προαύλιο χώρο του καταστήματός μας.

Η επιχείρηση Κυπριακές Ψησταριές The Foukou Project σε συνεργασία με τον Αντώνη Καραμαλέγκο, μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, διοργανώνει στις 26 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή, το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου.
 
Σε αυτή τη γιορτή ψησίματος όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν διάφορες τεχνικές ψησίματος σε κάρβουνο, υγραέριο και φυσικά σε καπνιστήρι.
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου του ποτού.
Σε όλους τους παρευρισκομένους θα δοθεί βιβλιαράκι με “Οδηγίες και Τεχνικές Ψησίματος” καθώς και χρηστικά για το ψήσιμο.
 
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στο 2108100098

Προϊοντα σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προσφορά!
Προσφορά!
New
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
New
Προσφορά!
New
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!