Σουβλάκι προβατίνας

σουβλάκι προβατίνας

Ο πιο λαχταριστός μεζές είναι το σουβλάκι προβατίνας

Ξεκοκαλίζουμε μπούτι από πρόβατο σιτεμένο και το κόβουμε σε κύβους 3Χ3 εκ.

Περνάμε στα ανοξείδωτα σουβλάκια μερίδες περίπου 200 γρ.

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά και με γρήγορη περιστροφή έτσι ώστε να μην χάσουν υγρασία

Μόλις δούμε ότι αφρίζουν (15 λεπτά περίπου) είναι έτοιμα

Τα αποσύρουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη

Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε σε ένα φαγητοδοχείο ΘΕΡΜΟ και να τα πασπαλίσουμε με λίγα αρωματικά κατά προτίμηση

Σερβίρουμε με πίτες και παγωμένη μπύρα

 

Καλή όρεξη και καλά ψησίματα σε όλους!

1 thoughts on “Σουβλάκι προβατίνας

  1. Avatar photo
    thefoukouproject says:

    Lamb grilling needs only good quality meat – you just add salt, pepper and some thyme at the very end before you remove from fire and of course rest for ten minutes – no binders or marinated needed for softering meat’s fibers

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

The Foukou Project
Επισκόπηση απορρήτου
The Foukou Project

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

3rd Party Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.